+31651942320 [email protected]

Bedrijfstraining

In een professioneel bedrijf zal er preventief aandacht moeten zijn voor agressie reducerende maatregelen. Zoals een veilige werkomgeving, voldoende en kundig personeel, duidelijke afspraken over agressie ( protocollen ) en is er regelmatig bijscholing in het kader van veiligheid en weerbaarheid.

Bedrijfstraining met betrekking tot professionele weerbaarheid, is in veel opzichten anders dan reguliere weerbaarheid. Denk maar eens aan de bevoegdheden en de taak die u, wanneer u in functie bent heeft. De verantwoordelijkheid naar uw collega’s, klanten of bezoeker en de goederen van het bedrijf waar u werkt. Denk daarbij ook aan de bedrijfsprotocollen, de collegiale taakverdeling, de ( publieke ) functie van uw bedrijf. Dit zijn zaken die bij persoonlijke of reguliere weerbaarheid geen rol hebben. Deze trainingen worden dan ook wel gevaarsbeheersing genoemd. Dit zegt niets over de mate van fysieke weerbaarheid die daarbij te pas komt, maar meer over de setting en de regelgeving die daarbij komt kijken.

Bent u ZZP-er, ambulant zorg- en dienstverlener, legt u huisbezoeken af of bent u gedetacheerde en heeft u wisselende werkplekken? Neem ook dan contact op. U kunt de training ook individueel of in een samengestelde groep volgen. Momenteel verzorgen wij onderstaande trainingen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.