+31651942320 [email protected]

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sterk tegen (seksueel) misbruik.

18/10/2020 @ 9:00 am - 12:00 pm

Dat we ooit in aanraking komen met dit moeilijke thema is dus vrijwel zeker. De kans dat we iemand kennen die misbruikt is ( of wordt ) is aanzienlijk. Even zo groot is de kans dat we iemand kennen die misbruikt ( /of heeft misbruikt ). Toch praten we er liever niet over, want dat is zo moeilijk…
Met deze training willen we het praten hierover gemakkelijker maken en je informeren en je vaardigheden leren waarmee je de kans op (seksueel ) misbruik kunt verminderen, misbruik kunt herkennen en hoe je dan kan ( en soms moet ) handelen.

We geven deze training aan instellingen en bedrijven, maar ook als workshop voor individuele belangstellenden. Ouders en grootouders maar ook mensen in de zorg zoals tandartsassistenten, ( fysio ) therapeuten, remedial-teachers …enz.

Meer info?

Eerstvolgende workshop: 18 oktober 2020
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur.
Kosten: €30,-
Deelnemers: minimaal 4 maximaal 12 deelnemers
Trainers: Rozemarijne Buis (gediplomeerd coach, weerbaarheidstrainer en geregistreerd docente gevaarsbeheersing).
Locatie: Roermond (adres afhankelijk van het aantal deelnemers en of rolstoelgebruikers).

aanmeldformulier
!!! Heeft u op dit moment te maken met misbruik of heeft u direct vragen over misbruik? Bel dan met tel: 0900-0101 voor Slachtofferhulp Nederland of tel: 0800-2000 voor het Meldpunt Huiselijk Geweld. Deze instellingen helpen u graag verder!!!
Verwerking van misbruik
Verwerking is vaak een zware opgaven. Veel slachtoffers blijven hier jaren mee rondlopen en meestal lukt dat ook niet alleen. Voor verwerking van misbruik kunt hulp krijgen o.a. in de vorm van coaching en counseling.
Als gediplomeerd weerbaarheidstrainer, coach en geregistreerd docent gevaarsbeheersing kan ik een bewijs van goed gedrag overleggen. Daarnaast ben ik gecertificeerd trainer voor trainers op het gebied van seksualiteit.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op.button link=”

Voor en achternaam
*
” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Aanmelden[/button]

Gegevens

Datum:
18/10/2020
Tijd:
9:00 am - 12:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,