+31651942320 [email protected]

Girls Only

Jiredin verzorgd Girls Only, weerbaarheid voor meisjes vanaf 12 tot 16 jaar. De training is altijd afgestemd op de individuele deelnemers en kan als gewenst op locatie worden georganiseerd dus ook geschikt voor scholen en verenigingen.

Waarom Girls Only en niet gewoon reguliere weerbaarheidstraining?

Misschien vind je het eng om te trainen met jongens. Misschien heb je een slechte ervaring met jongens, of misschien mag je vanuit religieuze overweging niet deelnemen aan een gemengde groep… het doet er niet toe, je bent welkom!

Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor de Girls Only training. Zo is er voor een aantal zaken meer aandacht dan bij een gemengde weerbaarheidstraining ( jongens en meisjes samen ). Voorbeelden hiervan zijn:

Meisjes krijgen te maken met andere “gevaarlijke of vervelende” situaties dan jongens.

De maatschappelijke rol die meisjes innemen verschild in grote mate met die van jongens. Dit maakt dat zij anders in het leven staan en ook anders benaderd worden.

  • Helaas hebben meisjes ( nog vaker dan jongens ) in deze leeftijd last van een laag zelfbeeld waardoor zij te laat of niet voor zichzelf opkomen.
  • Meisjes zijn vaak fysiek minder sterk dan jongens, hierdoor is het nodig om op een andere manier controle te houden op een situatie.
  • Meisjes onderling zullen vrijer kunnen spreken dan in een gemengde groep. Hierdoor kunnen ook moeilijker bespreekbare onderwerpen aanbod komen en is er eerder erkenning  en herkenning van elkaars gevoelen.

Eerst volgende training: zaterdag 11 januari.  

Waar:  locatie ATC aan het adres: Middenhoven 10 te Roermond.
Data: 11, 18 en 25 januari en 1, 8 en 15 februari
Tijdstip: 9:00 tot 11:00 uur
Minimaal 6 deelnemers
Kosten: €150,-
Trainer: Rozemarijne Buis

Komen deze data je even niet uit? Wij geven regelmatig en op verschillende locaties training waar je op kunt inschrijven. Laat een bericht achter, dan nemen wij tijdig contact met je op voor een volgende training.
Op je eigen locatie? Prijs op aanvraag.

aanmeldformulier contactformulier