+31651942320 [email protected]

 

SMART & Safe

SMART & Safe is de super leuke en actieve weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Waarom zou u kiezen voor SMART & Safe en niet voor een andere vechtsport of weerbaarheidstraining? Omdat wij een perfecte balans hebben in fysiek en sociale weerbaarheid, waarbij er ruimte is voor het werken aan persoonlijke doelen binnen een veilige groep waarin het geleerde direct in praktijk getest kan worden. Twee maal per jaar zijn er examens waarbij uw kind kan laten zien wat het al geleerd heeft. Daarnaast worden alle vorderingen bijgehouden in een persoonlijk kind volgsysteem.

Fysieke weerbaarheid.

SMART & Safe traint op een leuke en kindvriendelijke manier aan de conditie, kracht, samenwerking, vooruitdenken en verdedigingstechnieken uit o.a. boksen en judo. Kinderen leren een conflict zoveel mogelijk verbaal te voorkomen, maar ook om deze zo veilig en snel mogelijk fysiek te beëindigen als het niet anders kan.  We werken aan valbreken, worstel en grond technieken, trappen en stoten op kussens, oefenen ontsnappingen uit verstrengeling en grepen. Er is voldoende ruimte die technieken veilig op elkaar in praktijk te brengen middels stoeispelletjes en wedstrijdjes . Hiervoor gebruiken we bokshandschoenen en de kinderen dragen kruis en mond bescherming.

Sociale en emotionele weerbaarheid.

Tijdens de les  word er gecoacht en getraind op sociale en emotionele weerbaarheid. Gewerkt wordt aan het zelfvertrouwen en positieve zelfbeeld van de kinderen, het weerstand bieden tegen groepsdruk, hoe om te gaan met pestgedrag, het herkennen van vervelende en  gevaarlijke situaties en het correct reageren op die situaties. Natuurlijk is het aangeven en bewaken van persoonlijke grenzen hierbij een belangrijk punt. Verder is er aandacht voor de manier waarop je hulp inschakelt, bij wie en kun je hoofd en bijzaken goed van elkaar scheiden. Kun je een beschrijving geven van wat er is gebeurd en hoe iemand er uitzag?

Individuele leerdoelen en volgsysteem.

Ondanks dat de kinderen in leeftijd verschillen ( 6 tot 12 jaar ) en ook alle levels ( 5 in totaal ) door elkaar trainen, is er aandacht voor het individuele leerproces. Van ieder kind word een dossier bijgehouden waarin de door de ouders of leraren aangegeven aandachtspunten of leerdoelen worden opgenomen. Zo is het duidelijk welke veranderingen het kind doormaakt en welke vorderingen het al heeft gemaakt. Deze gegevens zijn privé en worden binnen 2 maanden na beëindiging van het lidmaatschap vernietigd. Indien u een verslag nodig heeft, kunt u dit aanvragen. Indien het verslag voor 3den moet worden opgesteld kan dit tegen betaling en is nadrukkelijk een schriftelijke toestemming van de ouders/ verzorgers noodzakelijk. Meer hierover in de privacywet op de site.

Jiredin is in 2014 met de doorlopende jeugdweerbaarheidstraining begonnen onder de vlag van Kidsafety. Vanaf september 2017 hebben wij besloten ons af te scheiden en gaan voortaan verder onder de naam SMART & Safe. SMART & Safe is in deze onderdeel van een veel groter concept waarin Jiredin zich richt op een breed vlak van weerbaarheid, veiligheid, coaching en gevaarsbeheersing. 

Lestijden en locaties SMART & Safe:

  • dinsdag 17:00 uur bij Allstimula Training Centrum ( Middenhoven 10 te Roermond )
  • woensdag 17:00 uur bij Allstimula Training Centrum ( Middenhoven 10 te Roermond )
  • donderdag 17:00 uur bij Judokan Blerick ( Frederik Hendrikstraat 6 te Blerick/Venlo )

Kosten

Contributie €26,50 per maand. Het bankrekeningnummer voor de maandelijkse contributie is: NL26RABO0177850639 t.n.v. Jiredin. (Graag de naam van uw kind en de betreffende periode vermelden)

aanmeldformulier

contactformulier
Wilt u meer informatie over SMART & Safe of aanmelden voor een GRATIS proefles? Neem dan contact met ons op (tel: +31651942320).

Wat ouders zeggen:

Ruim een jaar geleden is onze dochter begonnen met de training. De reden hiervoor was, dat ze erg verlegen was, en niet weerbaar was in bepaalde situatie. Daarbij was ze erg onzeker over zich zelf. Mede door de training heeft ze sociaal emotioneel een ontzettende positieve groei door gemaakt in het afgelopen jaar.

Het vertrouwen wat ze kreeg van jouw Roos heeft daar aan bijgedragen. Ze moest letterlijk over de drempel heen geholpen worden. Ze heeft ervaren dat ze niet de enige is die onzeker is en bang is in bepaalde situaties . Door dit allemaal samen te doen is ze ontzettend gegroeid. Geeft ze nu duidelijk haar grenzen aan naar andere toe.
Nogmaals dank je wel voor je inzet en vertrouwen wat je haar hebt gegeven !

Wat ouders zeggen:

Hoi Roos,

We ervaren je lessen als zeer positief. Je bevlogenheid werkt aanstekelijk. Dit in combinatie met discipline, respect, de toepasbaarheid van de lesstof, maar ook ruimte voor een leuk en leerzaam spel maakt dat F. graag naar de les komt en het geleerde in de praktijk weet te brengen. Situaties waar ze vroeger gepest werd of als bedreigend ervoer biedt ze nu met opgeheven hoofd en zelfverzekerdheid het hoofd. Ook weet ze nu veel beter wanneer en hoe ze iets met woorden of een andere houding kan oplossen en wanneer ze beter harder kan optreden en hoe ze dan het beste resultaat boekt. Ook vind ik het erg prettig dat er naar alle soorten bedreigende situaties wordt gekeken, niet alleen kinderen onderling, maar ook bv kinderlokkers en mensen die zich uitgeven voor iemand anders. Ik zie haar echt vooruit gaan en opbloeien, dankjewel hiervoor!

Groetjes, D.