+31651942320 [email protected]

Beste allemaal,

zoals jullie gemerkt hebben zijn de trainingen en workshops al enkele maanden van de baan.  Hier kan ik helaas niet veel aan veranderen zo lang de corona maatregelen van kracht zijn.

De coaching vind nu voornamelijk buiten plaats in de vorm van natuurcoaching. Gelukkig wonen we in een geweldig mooie omgeving en is een geschikte wandel locatie altijd in de buurt. Was de winter voor sommige mensen toch te spannend, nu de lente voor de deur staat is er geen enkele reden meer om op stap te gaan. Er is momenteel ruimte voor nieuwe coaching trajecten.

SMART & Safe gaat momenteel door als buiten training. In Roermond is dat op de dinsdag en de woensdag om 17 uur aan het adres Middenhoven 10 te Roermond en in Blerick is dat op de donderdag om 17 uur op het schoolplein aan Vossenerlaan 57.

Normaal zijn de trainingen in Blerick aan de Frederik Hendrikstraat 6 (zaal Judokan). In Roermond zijn de trainingen op hetzelfde adres, maar dan binnen bij Allstimula Training Centrum. De tijden zijn hetzelfde.

Aanmelden voor een proefles kan natuurlijk gewoon. Wel is het nodig om vooraf schriftelijk een proefles te reserveren

Laten we hopen dat we snel weer gewoon ons ding kunnen doen en alles normaal zijn gang kan gaan.

Tot snel!