+31651942320 [email protected]

Weerbaarheid voor kinderen

Naast de doorlopende weerbaarheidstraining SMART & Safe biedt Jiredin ook korte trainingen aan van 8 weken. De training is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot en met 16 jaar. ( De leeftijdsopbouw: 4 t/m 6 jaar, 6 t/m 12 jaar en 12 t/m 16 jaar. )

Een reden om de training te volgen kan zijn:  het hebben van een laag zelfbeeld, moeite hebben met het aangeven van grenzen, last hebben van pesters, de overstap naar een nieuwe school, verhuizen naar een nieuwe wijk en al die andere dingen die vragen om meer weerbaarheid.

Tijdens de training werken we aan persoonlijke leerdoelen en uitdagingen, aan de emotionele en psychische elementen van weerbaarheid (sociale weerbaarheid) maar zeker ook aan de fysieke weerbaarheid waarin we zelfverdedigingstechnieken leren om onszelf maar ook onze spullen en of vrienden te beschermen.

De training kan individueel of met meerdere kinderen  worden gevolgd. Ondanks dat de training veel fysieke elementen bevat, hoeft een beperking of handicap geen probleem te zijn. Neemt u vooral contact met mij op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Individuele training:

start op ieder moment dat u uitkomt. Uiteraard na overleg met de trainer. We proberen ons zo veel mogelijk te schikken naar een locatie, dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor een offerte.

Buiten het winterseizoen trainen wij ook vaak buiten.

Training voor een groep bij u op de locatie:

Net als bij de individuele training kunnen wij ieder moment van het jaar starten met een training. We proberen ons zo veel mogelijk te schikken naar een locatie, dag en tijdstip dat u het beste uitkomt.Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor een offerte.

De trainer is een gediplomeerd docente weerbaarheid en gevaarsbeheersing. Daarnaast is zij gediplomeerd coach en heeft zij jaren ervaring met diverse doelgroepen.

Wij geven geregeld en op verschillende locaties trainingen waar je op kunt inschrijven.

Eerstvolgende reguliere weerbaarheidscursus voor kinderen 6 tot 12 jaar

Start: zaterdag 14 maart 2020 van 9:00 tot 11:00 uur. Aanmelden kan nu!
Duur van de training: 12 uur als in  6 x 2 uur
Data:  14, 21, 28 maart en 4, 11, 18 april
Kosten: €150,-
Adres: ATC- Middenhoven 10 te Roermond
Minimaal 6 deelnemers
inclusief limonade en thee en een certificaat van deelname.

aanmeldformulier

Let op! Heb je ooit bij een vereniging of op school training van ons ontvangen, hou er dan rekening mee dat deze training anders kan zijn. Deze trainingen op locatie zijn afgestemd op de hulpvraag van de school of instelling. Soms heb je daar alleen fysieke training ontvangen, op andere plekken meer theoretisch. Trainingen bij ons op de locatie zijn een mengeling van sociale, emotionele en fysieke weerbaarheid.

Eerstvolgende weerbaarheidscursus voor kinderen 4 tot 6 jaar
Alleen op verzoek en bij minimale deelname van 6 kinderen

Op de hoogte blijven? check dan onze facebook pagina of stuur even een mailtje, dan melden wij ons bij een nieuwe start.

contactformulier

Ik ken daar niemand...

Ik ga na de vakantie naar het voortgezet onderwijs… mijn vriendin gaat naar een andere school, ik ken daar helemaal niemand. Die school is heel groot en er zijn heel veel leerlingen…. maar ik ken er niemand. Ik vind dat best eng.

...hij durft geen nee te zeggen dat geeft problemen..

Mijn zoon is erg verlegen. Hij durft geen nee te zeggen en dat brengt hem soms wel in de problemen. Hij speelt daarom ook niet graag buiten… ik denk dat dit niet goed voor hem is.  Ik bedoel.. hij moet wat weerbaarder worden…

Sinds de scheiding is ze zichzelf niet.

7 maanden geleden ben ik gescheiden. De kinderen hebben het er erg moeilijk mee. Vooral zij.. ze is stil en zit duidelijk niet goed in haar vel. Ik dacht dat het wel over zou gaan maar het lukt haar niet. Ze is zo onzeker. Dat was ze nooit. Mijn ex-vrouw maakt zich ook zorgen. Sinds de scheiding is ze echt zichzelf niet.

...Ze is heel erg aanwezig..

Mijn dochter is erg aanwezig. Ze is druk en een brutaaltje. Daardoor krijgt ze wel vaker problemen. Ze weet gewoon niet wanneer het genoeg is. Ze heeft geen respect voor de grens van een ander. Dat doet ze niet expres hoor…. ze heeft het gewoon niet in de gaten.