+31651942320 [email protected]

Weerbaarheid voor volwassenen

Algemene informatie

Wij geven regelmatig en op verschillende locaties korte weerbaarheidstraining waar je op kunt inschrijven. Heb je een groep of locatie waarvoor je graag een training zou willen krijgen, neem dan gerust contact op.

Voor dames en heren vanaf 16 jaar die willen werken aan hun sociale en fysieke weerbaarheid.

Individuele training of in een groep.

Bij de individuele training is er net als in de groepstraining aandacht voor de fysieke en sociale weerbaarheid. In dit geval helemaal op je persoonlijke ervaring en wens aangepast. Deze training is daarom ook geschikt voor mensen met een beperking. ( Wij kunnen overigens ook kijken of, en met welke aanpassingen je deel kunt nemen in een regulieren groep. )

Hou er wel rekening mee dat in een individuele weerbaarheidstraining de interactie zich alleen afspeelt tussen trainer en deelnemer. De interactie van de groep en de groepsdynamiek is in deze setting afwezig. Ook wil ik nog even benadrukken dat het hier gaat om weerbaarheidstraining en geen spoedcursus zelfverdediging ( daarvoor verwijs ik je  graag naar een van mijn collega’s ).

Reguliere groepscursus weerbaarheid:
  • Duur: 8 lessen van 1,5 uur.
  • Kosten: €150,-
  • Data en plaats? hou de website of facebook in de gaten.

Liever individuele training of training bij u op locatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact met ons op via de groene knop. contactformulier

Veel gestelde vragen:

Kan ik gratis parkeren? Ja, parkeren bij onze locatie in Roermond kan kosteloos langs de weg.
Ik heb een handicap, kan ik toch meedoen? In veel gevallen kunt u met aanpassingen deelnemen aan de training. Neem voor inschrijving even contact op dan bekijken wij uw persoonlijke situatie.
Wat moet ik aan? Sportkleding is prettig maar hoeft niet. Zorg ervoor dat wat u draagt u niet hindert bij het bewegen en tegen een stootje kan.
Wie geeft les? U krijgt les van Rozemarijne Buis, gediplomeerd coach, weerbaarheidsdocente en geregistreerd docente gevaarsbeheersing.
Wie kan ik bellen met vragen of voor meer informatie? U kunt bellen met de trainer: Rozemarijne via tel: 0651942320.
Zijn er ook trainingen voor alleen vrouwen of alleen mannen? Jazeker. Hou de website en de facebook pagina in de gaten.